Subtotaal   0,000 items in je winkelwagen

Wie is Bloemotie

Achter Bloemotie staat Eva Goedhart-Peijpers, sinds 1994 vol liefde en passie een allround bloemiste.

 

Bloemen horen in een mensenleven, bij elke bijzondere gelegenheid horen bloemen. Met liefde gemaakt.

Na ruim 20 jaar winkel ervaring en in loondienst waar veel klanten graag boeketten en bloemstukken juist liever door mij wilden laten maken is sinds 2015 Bloemotie ontstaan. Nu is het tijd om mij alleen bezig te houden met het samenstellen en arrangeren van speciaal, persoonlijk (Rouw-)bloemwerk. Bloemotie zit niet gevestigd in een winkel en is daardoor dus geheel vrij om speciaal voor u alles vers van de bloemenveiling te halen. Het maken van allemaal prachtige bloemencreaties op aanvraag is wat Bloemotie dagelijks met liefde doet en brengt de bloemen dan naar de plaats van bestemming.

Bloemen in hun samenstelling en op zichzelf zijn al zo bijzonder en mooi. Zoveel verschillende bloemen en ook steeds weer nieuwe soorten beschikbaar als snijbloem. Bloemen zullen ons nooit gaan vervelen. Elke dag is weer b(l)oeiend!

Om bloemwerk te bespreken kunnen wij altijd vrijblijvend bij u thuis of op uw bedrijf langskomen. Bellen, e-mailen of via een bericht mag u ook altijd uw ideeën uitspreken over wat uw graag zou willen en kijken we samen wat er allemaal mogelijk is.  Bloemotie staat altijd voor u klaar om mee te denken voor het maken van iets creatiefs met bloemen wat volledig aansluit bij uw wensen. Zodra u uw verhaal en gelegenheid verteld krijgen wij meteen al een voorstelling om passend bloemwerk voor u te maken. Het is heel fijn om iets bijzonders te maken wat iemand mooi vindt, voor welke gelegenheid dan ook. Dat is onze specialiteit.

Bloemotie is ook aangesloten bij De Vakbloemist

 

Op deze link vind u uitleg over wat Bloemotie allemaal aanbied. Levering in Purmerend maar ook enkele producten door heel Nederland. U kunt ook uw bloemwerk op komen halen in Purmerend.

 

Bloemotie beschikt ook over een webshop!

Volg Bloemotie ook op Facebook en Instagram voor een actuele impressie van de bezigheden.

Enkele foto’s die op deze site staan zijn gemaakt door de veel belovende fotografe Xenia. Kijk op mywxnderlust