Subtotaal   0,000 items in je winkelwagen

Producten

 

 

Hieronder treft u een overzicht van mijn diensten en bijbehorende prijzen.

Het cadeau boeket

Het creëren en bezorgen van een boeket of boeketten in de kleuren en vorm die u wenst.

Een leuke tip; u kunt ook een vaas bij de mooie bos cadeau doen, zo worden de bloemen al schuin afgesneden en in de vaas met water geleverd. Op deze manier heeft degene die deze prachtige set ontvangt hier geen werk meer aan en kan gelijk van uw cadeau genieten!

Het boeket kan in verschillende prijsklassen gemaakt en bezorgd worden in Purmerend en omstreken.

Het cadeau boeket wordt afgeleverd in cadeauverpakking met een mooi handgeschreven tekstkaartje. Levering vanaf € 50,00 (excl. bezorgkosten/vaas)

Het bloemen abonnement

Dit abonnement is op basis van wekelijkse of 2 wekelijkse levering. Een vers boeket bloemen van het seizoen, met elke keer een andere samenstelling. Dit wordt compleet verzorgd en geleverd  in uw, of bij ons aangeschafte vaas. Passend bij uw bedrijf of gewoon lekker voor in huis. U zit hierbij niet vast aan een contract en kan altijd aangepast worden naar uw wens. Purmerend en omgeving.

Ook is dit bloemen abonnement leuk om een aantal maanden of een jaar cadeau te doen aan bijvoorbeeld moeder of oma! Dit bloemenabonnement in de frequentie die u wilt bij u thuis, of op uw bedrijf gebracht worden.

Ook is het natuurlijk mogelijk om regelmatig of op speciale data bloemen neer te laten zetten op het graf van uw overleden dierbare.

Het vaste wekelijkse bedrag is afhankelijk van uw wensen. Dit kan vanaf € 50,00 per levering (dit is exclusief vaas en bezorgkosten)

Evenement of bruiloft

Bloemen zijn onmisbaar voor het opfleuren van uw evenement of feest/trouwlocatie. Dit kan met uitbundige bloemstukken bij de entree en/of op de bar. Vaasjes met bloemen voor op de dinertafel of statafels. maar ook bedank- of overhandigingsboeketten. Ook verzorgt Bloemotie de aankleding van uw beursstand of gewoon bij u thuis.

Bruidsboeket naar wens en geheel passend bij de bruid en haar aanstaande.

Het is ook erg leuk als er bij de gehele bruiloft een thema of een kleurtint aan gegeven wordt, met passend bloemwerk. Zo wordt alles een mooi geheel en een bruiloft om nooit te vergeten!

De prijs is geheel afhankelijk van uw wensen en de grootte van de locatie. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan.

Bloemen voor de uitvaart

Het bloemstuk voor op of bij de kist, maar ook de aankleding van de rouwkamer/zaal met bijvoorbeeld vazen vol bloemen. Alles wordt geheel naar de wensen van de overledene en de nabestaanden gemaakt.

Een op oasis(steekschuim) gestoken rouwarrangement kan gemaakt worden vanaf € 100,00 en  een liggend handgebonden rouwboeket vanaf € 50,00.

Ook is het mogelijk om bijzondere vormen te laten maken zoals een hart, vlinder, beer, logo of pootafdruk.

Een mooi rouwlint in bijpassende kleur bedrukt met een persoonlijke groet en de namen van de nabestaanden. 2 slippen bedrukt lint kost € 20,00.

Rouwbloemwerk

Versiering van het graf

Het graf van een overleden dierbare laten versieren met bloemen voor een speciale gedenkdag zoals sterfdag, geboortedag of lichtjesavond. Dit kan wekelijks, maandelijks en/of op speciale dagen.

De versiering van de steen en het graf gaat vanaf € 150,00 en een mooi persoonlijk boeket voor een specifieke datum, wekelijks of maandelijks gaat vanaf € 50,00 per levering. Purmerend en omgeving.

Workshop

Dit is een workshop van het seizoen. Gezellig samen in een groepje van minimaal 4 personen met de duur van ongeveer 2 uur. Onder professionele begeleiding een arrangement maken bij u thuis. Hierbij is er altijd een ruime keuze aan materialen zodat u naar eigen idee en stijl dit arrangement kunt invullen.

TIP: Leuk om iets zelf te maken en dan als cadeau te geven! TIP: Gezellig als vrijgezellenfeestje?

Kosten: € 30,00 p.p. inclusief de materialen. Het gemaakte arrangement is natuurlijk helemaal van u! (bij een gehuurde locatie geldt een andere prijs p.p)

Het is ook mogelijk om aan een workshop deel te nemen die in het teken staat van het gedenken van je overleden dierbare. Met een klein groepje samen gezellig ongedwongen actief bezig zijn om iets moois te maken van natuurlijke materialen ter nagedachtenis van uw dierbare. Dit onder begeleiding van mij als bloemiste in samenwerking met Astrid Lochtenberg. Het moois wat gemaakt is mag natuurlijk mee naar huis of kunt u op het graf van uw dierbare neerzetten.

Het groepje bestaat uit ongeveer 6 of meer mensen. Dit kan ook als gezin of familie activiteit geboekt worden. We werken op verschillende locaties in Noord-Holland.

Datum wordt vastgesteld in overleg als er genoeg mensen zijn om een groepje te vormen. Stuur voor meer info graag even een mailtje.

Echt bloemschikken!

 Altijd al willen leren hoe je een boeket moet schikken? Dit kan nu bij je thuis met een groepje vanaf 4 personen. 2 uur lang gewoon leuk bezig zijn met heerlijk fleurige en verse bloemen.

Eerst onder professionele begeleiding een boeket in de hand maken van de mooiste bloemen en daarna verschillende mogelijkheden leren hoe zo’n boeket op de vaas gezet kan worden. Je bloemen mag je natuurlijk meenemen naar huis. Zo kun je nog lekker nagenieten van je zelfgeschikte boeket!

Vele tips en trucs leren over de verzorging van bloemen in het algemeen en als kers op de taart krijg je je eigen superscherpe bloemenmesje bij je zelfgemaakte boeket.

Kosten voor deze workshop:

€ 30,00 per persoon inclusief de bloemen. (glazen vaas zelf meenemen)

€ 50,00 per persoon inclusief de bloemen en handige tijdloze glazen vaas!

 (Boekingen voor deze  bloemschik workshop zijn vanaf heden het hele jaar mogelijk met uitzondering van de maand december, bij een gehuurde locatie geldt een andere prijs)

 

 

‘Heeft u zelf een creatief idee met bloemen of een verzoek buiten bovenstaande opties? Laat het mij weten! Ik denk graag met u mee om dit uit te werken met bloemen. U mag natuurlijk altijd contact opnemen voor vragen en/of offertes.’